Arne Alsvik

17-mai program 2015

 Info  Kommentarer er skrudd av for 17-mai program 2015
mai 162015
 

Velkommen til feiring av nasjonaldagen. Staal Jørpeland IL er i år arrangør og vi håper du får en fin feiring. Vi oppfordrer ALLE våre medlemmer, store som små, unge og eldre til å bli med oss i folketoget.

Faksmiler fra Strandbuen
17maiProgram   17maiProgramHele

17 MAI 2015

 Info  Kommentarer er skrudd av for 17 MAI 2015
jan 122015
 

17maiStaal Jørpeland IL står i år som vert for 17-mai arr. på Jørpeland.
Vi ber derfor våre medlemmer sette av tid til div. dugnadsoppgaver. Komiteen er i arbeid og vil komme med konkrete planer og arbeidslister etterhvert som dette kommer på plass.

DRIFTSMELDING ANLEGG

 Info  Kommentarer er skrudd av for DRIFTSMELDING ANLEGG
jan 112015
 

33748-Danger_SignDRIFTSMELDING:
Oppdatering: Feilen er nå rettet (12.1.15 kl.14:00)

DET ER FEIL PÅ ELEKTRISK ANLEGG ETTER STORMEN
FLOMLYSET PÅ KUNSTGRESSET VIRKER DERFOR IKKE
FEILEN BLIR RETTET MANDAG

Gjelder IKKE TF-banen – der virker alt som normalt

Driftsmelding STAALTUN

 Info  Kommentarer er skrudd av for Driftsmelding STAALTUN
jan 092015
 

teknisk feilINFO: OPPDATERT 30.01.15  FEILEN ER RETTET OG ØDELAGTE DELER ER PÅ PLASS. ANLEGGET VIRKER NÅ SOM DET SKAL BÅDE OPPE OG NEDE. Vi beklager ulempen feilen har påført  brukere av huset.
Det har i forbindelse med torden og lyn skjedd skade på ventilasjonsanlegget på Staaltun. Serviceteknikker har lokalisert feil og bestiller nye deler som byttes i neste uke. Det vil derfor ikke være ventilasjon i funksjon frem til dette er utbedret.
Vi beklager ulempen dette medfører for brukerne av huset/garderober…

STAAL SØKER FRIVILLIGE

 Info  Kommentarer er skrudd av for STAAL SØKER FRIVILLIGE
des 162014
 

Staal Jørpeland IL er en stor klubb med allsidige tilbud til barn og unge innen fotball,håndball og friidrett. Vi er stadig på utkikk etter flere hoder og hender for å få utført alt arbeid dette medfører. Her er det bruk for alle som vil gjøre en innsats. Ønsker DU en aktiv og spennende klubb med stor aktivitet ? Meld deg til tjeneste så skal vi finne passende oppgaver som passer deg og dine.

SEND OSS EN EPOST : hs@staal-il.no eller ta kontakt med ledere direkte:

Fotballgruppa : Roald Tvedt – roald@partnerregnskap.no 982 06 645
Håndballgruppa : Heidi R.Bowitz – Heidi.RyghBowitz@strand.kommune.no  924 50 659
Friidrettsgruppa : Anita Austigard – anita.austigard@ivar.no 475 09 583
Husutvalg STAALTUN : Linda Melberg – linda.melberg@gmail.com  915 42 339

TAKK FOR DIN STØTTE – VI SKAL SKAPE IDRETTSGLEDE OG BEGEISTRING OGSÅ I 2015

ASAP Cup 2013

ASAP Cup 2013

Før kampen: SANDNES ULF 2

 Info  Kommentarer er skrudd av for Før kampen: SANDNES ULF 2
jun 062014
 

Det er dags for kamp igjen og i kveld er det Sandes Ulf sine rekrutter som står på motsatt banehalvdel. Det som regel unge rekrutteringslaget har slitt i innledningen på årets sesong og ligger under streken med 8 poeng. Likevel har vi tapt mot både Bryne og Viking sine unge rekrutter så her er det ikke muligheter for undervurdering hvis vi ønsker tre poeng. Og det ønsker vi selvsagt!

Kampen i kveld kan fort ha mye å si for resten av sesongen og det er viktig med tre poeng for å ha heng på tetlagene. Frøyland leder fortsatt serien og vi må vinne for å ikke havne for langt bak. Likevel er del også viktig for oss å se igjen det som vi faktisk jobber med på treningsfeltet. Det kommer seg kamp for kamp, men slike ting tar tid!

Vi fikk noen utfordringer angående kveldens laguttak ettersom vår solide stopper Eirik Haugland skadet seg på jobb og er uaktuell til kveldens kamp. Likevel er vi trygge på at kaptein Vidar Harestad gjør jobben som midtstopper. Det er også gledelig at Jonathan Salamanca Agudelo får starte etter en solid debut sist. Både Per Krister Bjørlo og Even Østensen har vært skadet, men er tilbake i troppen. Det er heller ikke lenge tid Asgeir Austigard og Sindre Fjelde er klare!

Møt opp på Sandnes Stadion(kunstgress 2) klokken 1900 for å få med deg kampen!

Heia Staal!
(postes på hovedsiden vår pga. serverfeil på fotballens sider)

Oddbjørn Fiskå ny A-lagstrener

 Info  Kommentarer er skrudd av for Oddbjørn Fiskå ny A-lagstrener
nov 132013
 

Oddbjørn Fiskå blir ny Staal-trener. Stavanger-mannen har i år hatt jobben som trenerutvikler i Staal, men får som hovedoppgave å lede A-laget de neste to årene. Vi kommer tilbake med teamet rundt Oddbjørn som ennå ikke er helt avklart. Staal Jørpeland IL ser frem til samarbeidet med Fiskå og er svært fornøyd med signeringen.

Les mer i Strandbuen HER .

oddbjornfiskaa