Rune Harestad

NY HÅNDBALLEDER

 Info  Kommentarer er skrudd av for NY HÅNDBALLEDER
nov 062018
 
HENNING LIVASTØL – STAALS NYE HÅNDBALLEDER
 
Det er på tide å presentere Staals nye håndballeder. Henning Livastøl viste stort ansvar, og tok for et par måneder siden på seg rollen som leder i håndballgruppa.Tilfeldigvis traff vi ham da han var ute og drev litt mosjon, hvor vi i forbi farten fikk tid til et par spørsmål:
 
– Kan du fortelle litt om deg selv Henning?
 
– Jeg er opprinnelig Årdals-gutt, men har bodd på Jørpeland i over 20 år nå. Gift med Merete, og vi har 3 barn i alderen 11, 14 og 18 år som alle er aktive i Staal. Jeg jobber som Prosjektleder i Marine Harvest med arbeidssted Bergen, så jeg er vanligvis på reise 3-4 dager per uke.
 
– Hva er grunnen til at du har tatt på deg et så pass viktig verv i Staal, og hvilke forventninger og målsetninger har du i din rolle som ny håndballeder?
 
– Staal er en breddeklubb, og jeg er veldig opptatt av at vi skal ha med oss flest mulig – lengst mulig. Jeg synes at en klubb som Staal skal ha håndballag i alle årsklasser, for jenter og gutter helt opp til og med 18 år, i tillegg til seniorlag. Skal vi få til det, må vi øke rekrutteringen av spillere, sikre rekruttering og øke kompetansen til trenerne, og ha engasjerte foreldre rundt lagene. Samtidig er vi helt avhengig av at vi får bygd flerbrukshallen på Jørpeland som vi jobber med. Per i dag er kapasiteten i Strandahallen sprengt, og skal vi øke antall spillere og lag fremover, må vi kunne tilby treningstider og mye bedre fasiliteter enn vi har i dag.
 
Jobbsituasjonen min gjør at jeg ikke er blant alle de som kan stille på banen eller i hallen hver dag som trener eller lagleder, derfor blir mitt bidrag til Staal gjennom det administrative. Håndballfamilien i Staal kjenner jeg godt, og jeg gleder meg til å bidra i utviklingen videre.
 
 
Henning har allerede satt sitt preg på den nye rollen som håndballeder, og vi ønsker han lykke til videre i arbeidet.

Hjertestarter i Staaltun

 Info  Kommentarer er skrudd av for Hjertestarter i Staaltun
jun 132018
 

Dersom uhellet skulle være ute, er det veldig viktig

at alle vet hvor hjertestarteren er plassert i Staaltun.

Den er plassert rett innenfor den andre døra fra venstre i kjelleren.

Se bilder.

 

 

 

 

B-BE Trafikkskole blir LOKALPATRIOT

 Info  Kommentarer er skrudd av for B-BE Trafikkskole blir LOKALPATRIOT
mai 312018
 
Vi gleder oss over at B-BE Trafikkskole har gått inn i en 3-års samarbeidsavtale som «LOKALPATRIOT» med Staal Jørpeland IL!
B-BE Trafikkskole er en nystartet trafikkskole med base på Jørpeland. De har i dag en trafikklærer, Åge Bakken, som har 8 års erfaring fra en trafikkskole i Stavanger. De tilbyr pr. i dag opplæring i trafikalt grunnkurs, førerkort for bil og bil med tilhenger. B-BE Trafikkskole er en skole med lokal forankring og ønsker å bli den foretrukne trafikkskolen i ytre Ryfylke.

PÅMINNELSE

 Info  Kommentarer er skrudd av for PÅMINNELSE
feb 262018
 
 
 
Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være hovedstyret i hende senest torsdag 01. mars. Disse kan sendes til post@staal-il.no og merkes «sak til årsmøtet».

Rema 1000 Jørpeland utvider sin samarbeidsavtale med Staal

 Info  Kommentarer er skrudd av for Rema 1000 Jørpeland utvider sin samarbeidsavtale med Staal
feb 132018
 

Rema 1000 Jørpeland har i mange år vært en god samarbeidspartner og Lokalpatriot av vårt idrettslag. I år utvider partene samarbeidet, og Rema 1000 blir med inn i det ærverdige Ryfylkelauget, vårt nest høyeste sponsornivå. Den nye avtalen vil løpe i tre nye år, og innebærer samtidig at Rema 1000 Jørpeland blir hovedsponsor på alle fotballskoler i regi av Staal Jørpeland IL.

Rema 1000 Jørpeland har siden starten i 1989 hatt en rivende utvikling. Dagens butikk er den tredje lokasjonen de er i etter å ha vokst ut av de foregående lokalene. Med Ryfylkes største butikk og sine 18 ansatte er de nå godt rustet for å vokse videre og være en god bidragsyter i lokalsamfunnet.

Innkalling til årsmøte – torsdag 15. mars kl. 19.00

 Info  Kommentarer er skrudd av for Innkalling til årsmøte – torsdag 15. mars kl. 19.00
feb 092018
 

I henhold til Lov for Staal Jørpeland IL innkalles det herved til årsmøte.

Årsmøtet avholdes torsdag 15. mars 2018 kl 1900 i Staaltun. Agenda med saksliste vil bli presentert på nettsiden senest én uke før møtet avholdes.

Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest to uker før årsmøtet. Disse kan sendes til post@staal-il.no og merkes sak til årsmøtet.

Alle medlemmer (betalt medlemskontingent for 2017) har adgang til årsmøtet.

ASAP PERSONAL FORTSETTER I TRE NYE ÅR

 Info  Kommentarer er skrudd av for ASAP PERSONAL FORTSETTER I TRE NYE ÅR
feb 092018
 

ASAP Personal tegnet i dag en ny 3-årig samarbeidsavtale med Staal. Bedriften fortsetter som Lokalpatriot, og samtidig blir de med videre som hovedsponsor for Staals tradisjonsrike barnefotball-turnering, ASAP Personal-Cup.

ASAP Personal er et lokalt eid selskap som siden 2001 har vært tilbyder av personalutleie, rekruttering og rådgivning innen HR/personal. Fra kontoret på Jørpeland har de et tett og godt samarbeid med store deler av næringslivet i Ryfylke.

Staal er veldig glade for å kunne fortsette samarbeidet med ASAP Personal i tre nye år.

LYSE BLIR NY STAALPARTNER

 Info  Kommentarer er skrudd av for LYSE BLIR NY STAALPARTNER
feb 082018
 

Det er en glede å kunne fortelle at Lyse og Staal har inngått en 3-årig samarbeidsavtale! I tillegg til at Lyse blir ny Staalpartner, vil vi også få se Lyse-logoen på draktene til flere av våre aldersbestemte lag innen både håndball og fotball.

– Det blir spennende for Lyse å komme tettere på Staal Jørpeland IL. Klubben har en god og viktig plass i Strand kommune og engasjerer stort i mange aldersgrupper, så dette gleder vi oss til å støtte opp om, sier Cathrine Suttie, sponsoransvarlig i Lyse.

Lyse er eid av 16 kommuner i Sør-Rogaland, deriblant Strand. Målet til konsernet er å bidra til livskvalitet og konkurransekraft i samfunnet vi er en del av. Verdiene som skapes brukes til vekst og samfunnsbygging. Lyse har en visjon om å være mer enn et selskap: For kundene, for eierne og for ansatte.

– Vi er stolte av at Lyse nå går inn i et samarbeid med Staal Jørpeland. Alle i Ryfylke har et forhold til Lyse, og det at Lyse nå direkte er med å bidrar til at vi kan utvikle klubben videre er derfor veldig, veldig kjekt, sier Colin Adams fra Staals sponsorutvalg.

Vi ønsker Lyse velkommen som Staalpartner og ser frem til godt samarbeid!