mai 192020

Magnus Heskje tar over som leder i håndballgruppa. Vi takker Henning Livastøl, som har vært leder i gruppa siden høsten 2018,  for god innsats!

Bilderesultat for magnus heskje

Magnus er en særdeles engasjert person, og det er selvsagt ikke uten grunn at han ble utnevnt til æresmedlem i fjor. Her er noe av det han har vært engasjert med i idretten:

• Håndballtrener for sine barn på Lye. Da han begynte med dette hadde han aldri vært borti håndball tildliger
  • Fortsatte som trener da familien flyttet til Jørpeland i 1997
  • Spilte selv på herrerlaget fra han var 43!! år til han var 60 (!)
  • Har sittet i håndball-og hovedstyret i Staal Jørpeland IL i totalt 12 år (over to perioder)
  • Han har sittet i styret i NHF Region Sør-Vest, de siste to årene som leder
  • Deltok i arbeidet med boka «Staal i bein og armar»
  • Var svært delaktig i planlegginen da «nye» Staaltun ble bygget
  • Magnus er fortsatt leder i Strand idrettsråd
  • Æresmedlem i Staal Jørpeland IL

Vi ønsker Magnus Heskje hjertelig velkommen tilbake som aktiv i Staal. Med sin lange og brede erfaring er vi sikre på at Magnus vil bidra godt med å utvikle håndballgruppa i positiv retning. Det blir garantert spennende og interessante tider når vi nå går ny storhall i møte.

Sorry, the comment form is closed at this time.